Anti aging tretmani – lice

ESTETSKA DERMATOLOGIJA

Sve prisutnija estetska dermatologija grana je neinvazivne medicine čiji je cilj anti-aging i pomlađivanje. Sve veća upotrebi na milijunima žena u svijetu, stručnost aplikacija u poliklinikama te zanemariv broj komplikacija kod primjene od strane stručnjaka dovoljna su garancija da je upravo to smjer u kojem se anti aging razvija. Zahvati su efektrni, bezbolni i kratki nakon čega je odmah moguć povratak svakodnevnim aktivnostima.

Ono što je važno naučiti kada se govori o anti-aging menadžmentu je činjenica da je nemoguće zaustaviti proces starenja kože, to je prirodna pojava koja započinje praktički našim rođenjem, ali znanost je razvila mnoge načine na koje se ovaj proces usporiti i popraviti te nakon anti aging tretman koža izgleda mlađe, zdravije i svježije. Polu-neinvazivne metode koje se za to najčešće koriste su: botoks i fileri, a potpuno ne invazivna je virtualna mezoterapija.

CACI TRETMAN

Neinvazivni, ciljani i personalizirani  tretmani prestižnim CACI sustavom omiljenim od strane svjetskih celebrity-ja.

RENEW LIFT TRETMAN – HIFU /High intensity focused ultrasound

Ovo je revolucionarna, najnovija, ne invazivna metoda u estetskoj medicini u kojoj je za odlične rezultate dovoljan samo jedan tretman. U Americi tretman je poznat pod nazivom ultherapy (www.ultherapy.com/) i odobren od rigorozne agencije za lijekove i hranu ( FDA).

HIFU-om ili fokusiranim ultrazvukom visokog intenziteta tretiraju se tri različita sloja kože na različitim dubinama od 1.5 – 3,5 mm čime se djeluje direktno i na SMAS – sloj kože koji se nalazi ispod masnog tkiva i koji je zadužen za definiranje strukture i proizvodnju kolagena . To je upravo ono što se zateže kod kirurškog face liftinga.

Ovo je prvi tretman koji omogućava tretiranje tog sloja kože. Potpuno je bezopasan, bezbolan i radi se bez anestezije i bez skalpela. Klijent može odmah nastaviti sa svakodnevnim aktivnostima kao i upotrijebiti make-up. Nema nus pojava. Tretman traje samo sat vremena, a tretirati se može lice, vrat, dekolte ili neke kritične zone masnih naslaga na tijelu. Rezultati traju i do nekoliko godina, a sam tretman tada se može ponoviti.

Glavna odlika ovog prestižnog i ekskluzivnog tretmana koji se prvi u Hrvatskoj nudi u našoj Poliklinici je tzv. Face lifting- zatezanje kože lica, vrata i dekoltea s anti aging efektom. Primjena se manifestira dubinskim zagrijavanjem tkiva čime se stanice fibroblasta stimuliraju na stvaranje kolagena i elastina što za posljedicu ima pomlađivanje kože i zatezanje. Tretiranjem obrva postiže se njihovo podizanje, smanjuju se podočnjaci, podižu se obrazi, smanjuju se sitne bore kao i one nazolabijane, učvršćuje se koža podbradka, vrata i dekoltea. Kada govorimo o stanicama masnog tkiva Renew lift izaziva pucanje membrane masne stanice te njezinu eliminacija.

Sam tretman traje oko jedan sat , rezultati su odmah vidljivi dok se oni trajni postepeno pojavljuju u sljedećim mjesecima. Ovaj tretman može se raditi tokom cijele godine. Nije preporučen za osobe s pace makerom ili drugim elektronskim pomagalima, trudnice, osobe s mezo nitima, filerima kao niti one s iritiranom kožom, kožom sa svježim ožiljcima te one koje boluju od malignih oboljenja.

KOZMETOLOGIJA

Interdisciplinarna nauka nastala na spoznajama farmacije, dermatologije, farmakologije, kemije, biologije i fizike koja proučava sastav, način izrade, djelovanje kozmetičkih preparata, pripravaka i tehnika. U našem centru uz avangardnu opremu koristimo i provjerene i kozmetičke preparate kako za našu profesionalnu upotrebu tako i za kućnu kako bi se zatvorio krug djelovanja i postigli najbolji rezultati.

KEMIJSKI PEELINZI, PRIPRAVCI I KOZMETIKA

Unatoč napretku znanosti i pojavi mnogih anti-aging tretmana kemijski i drugi pilinzi su ostali neizostavni dio svakog anti-aging protokola.

ANTI-AGING KOMBINIRANE TEHNIKE

Neizbježno je da se idealni tretman za svaku pojedinu ženu sastavlja individualno na osnovu analize kože.

KOZMETIKA I PRIPRAVCI

BIOXET pripravak za smanjenje dlakavosti – odličan postdepilacijski pripravak, te Skeyndor kozmetika..

Ne čekajte!

Prijavite se za stručne konzultacije

Javite nam se s povjerenjem i dogovorite termin za konzultaciju s našim stručnjacima.