SKEYNDOR KOZMETIKA

Je linija kozmetike koju koristimo u našim profesionalnim tretmanima i preporučamo za kućnu upotrebu. Odlučili smo se za ovu liniju kozmetike s obzirom na njihovo 50 godišnje iskustvo u proizvodnji vrlo kozmetike čije formule se temelje na znanstvenim i biotehnološkim dostignućima  u svijetu i vlastitom istraživačkom centru, s avangardnim pristupom njezi i ljepoti.

Ono što je nama bilo važno kod odluke o  kozmetici koju ćemo koristiti važno je i svim našim klijentima, a to je da je to sve formule visoke učinkovitosti prvorazredne i originalne koje prate najnovija svjetska istraživanja i potkrepljene su kliničkim istraživanjima.  Redovite edukacije naših djelatnika, ulaganje u istraživanje i razvoj te neupitna kvaliteta značajke su ove kozmetike. Stoga ju možemo otvorena srca preporučiti našim klijentima za kućnu upotrebu.

Možda je najbolje da citiramo kako je hrvatski distributer ove kozmetike „Farmex“  izrazio karakteristike Skeyndor kozmetike:

„Skeyndor luksuznim dizajnom svojih proizvoda zagovara eleganciju te svojim satenskim polisenzornim teksturama koži daruje ugodu, a korisnicima rezultat i zadovoljstvo. Djelotvorne i jedinstvene formule krema baziraju se na ekskluzivnim kompleksima aktivnih sastojaka dobivenih iz biljaka, morskih ekstrakata, minerala, vitamina i koenzima koji pomoću nanosfer tehnologije vraćaju koži izgubljenu ravnotežu.

Skeyndor the Scientifc Skincare proizvodi omogućit će pomlađivanje kože s trenutno vidljivim i dugotrajnim efektom“

www.farmex.hr