Stimulacija i preporod

CACI tretmani

Svaka žena voli i želi izgledati dobro te maknuti sve nesavršenosti sa svojega lica i kože. Naša misija u Adori je da te dovedemo do tvog cilja ljepote. Nama ne trebaju estetski zahvati da bismo stvorili novi kolagen i preporodili tvoju kožu lica prekrasnim rezultatima.

Zato je tu CACI tretman koji daje prekrasne i vidljive rezultate odmah nakon prvog tretmana. Uz pravilnu njegu tvoja će koža doživjeti stimulaciju i stvoriti novi kolagen koji je najbitniji za mladolik izgled pun sjaja.

 

Preporodi i stimuliraj svoju kožu lica personaliziranim CACI DELUXE tretmanom koji s preko 20 godina medicinskog istraživanja u svojoj pozadini predstavlja jedan od najtraženijih tretmana u cijelom svijetu, a ujedno služi i kao prevencija u borbi protiv bora, opuštene kože lica i mišića.

 

Isprobaj stimulaciju mišića i kože lica neinvazivnim mikro strujama te povrati mladenački izgled uklanjanjem podočnjaka, rehidratacijom lica, rejuvenation tretmanom te nizom ostalih neinvazivnih poboljšanja.

C.A.C.I. tretman
C.A.C.I. tretman

Osim potpune eliminacije bora na čelu, ovaj tretman omogućuje ti i podizanje obrva, popravak i učvršćivanje podočnjaka te proširenih pora, podizanje obraza, zatezanje vrata ili dekoltea te eliminaciju podbratka.

Tretman se sastoji od peelinga za pripremu kože koji prati lifting mišića te završava hidratizirajućom maskom. Osjeti na svojoj koži prvo djelovanje i toplinu jer upravo taj izravan učinak topline potiče kontrakcije dermalnog kolagena, što pak uzrokuje zatezanje kože.

Ako želiš iskusiti trenutno osvježenje kože, predlažemo ti 1 – 2 tretmana u razmaku od nekoliko dana, a za dugotrajne rezultate u tretiranju opuštene kože i mišića, predlažemo 6 – 10 tretmana, i to 2-3 puta tjedno.

Kontaktirajte nas