Konzultacije

Stručne konzultacije u medicinsko estetskom centru Adora odnose se na dvije vrste stručnih analiza: stručnu analizu lica i onu tijela. Obje analize traju oko 45 minuta i baza su za sastavljanje personaliziranih tretmana koji će dati naj učinkovitije rezultate za naše klijente.

Stručna analiza tijela:

Stručna analiza tijela započinje mjerenjem sastava tijela sofisticiranom opremom koja mjeri potkožno masno tkivo,  mišićnu masu, viscelarnu masnoću oko organa, količinu vode, bazalni metabolizam i BMI indeks. Uz antropometrijsko mjerenje, vitaminsko mineralnu analizu i onu prehrambenu, dobije se kompletna slika kako bi se mogli preporučiti ciljani programi za rješenje individualnih potreba svakog pojedinog pacijenta. Vrhunska aparatura koja nam je na raspolaganju garantira odlične i trajne rezultate u suradnji s pacijentom. Naš tim stručnjaka kako onih zaposlenih tako i vanjskih suradnika sastoji se od liječnika, nutricioniste, fizioterapeuta, kozmetičara i kineziologa čije mišljenje je vrlo važno u određivanju tretmana onim ljudima koji radi nekih zdravstvenih problema imaju potrebu za savjetom stručnjaka.

Stručna analiza lica:

Stručna analiza kože osnova je za svaki savjet ili preporuku koju stručnjaci mogu dati. S obzirom na brzinu promjena u našoj okolini i naša koža lica mijenja se te je za stručni savjet ili tretman potrebna i analiza uz pomoć sofisticiranih kompjuteriziranih aparata kao što je onaj koji možete upoznati  u našoj poliklinici.

Adora

Postoje 5 različitih vizualnih informacija koje se time dobivaju:

Dubinska analiza lica

Za dubinsku analizu lica koristimo najnoviji svjetski dijagnostički sustav za analizu kože: Reveal® što predstavlja dubinsko, digitalno fotografiranje kože lica koje daje vizualne informacije o najčešćim problemima zdravlja i estetike kože lica kao što su: bore, pjege, smeđe točke, tonus kože, promjena boje, proširene pore, foto oštećenja od izlaganja suncu i dr. Te sveobuhvatne informacije nam omogućavaju sastaviti potpuno personalizirani i optimalni anti-aging program koji se sastoji od tretmana i preparata ( aktivnih supstanci) koji su idealni za probleme svakog klijenta ponaosob.

Dubinska, personaliziran analiza započinje slikanjem lica na posebno dizajniranom postolju za bradu u određenoj udaljenosti od kamere i izvora svjetla. Posebni sustav omogućava slikanje površine kože i slojeva ispod površine.

Ne čekajte! Prijavite se za stručne konzultacije

Javite nam se s povjerenjem i dogovorite termin za konzultaciju s našim stručnjacima. Učinite važan korak za vaše zdravlje i ljepotu, mi vas očekujemo:* obavezna polja

Standardna analiza lica

koja pokazuje kako koža tipično izgleda na dnevnom svjetlu u normalnim uvjetima. Vidljive su različite boje i neravnine na površini koje predstavljaju mogućnost drugih problema na dubljim razinama kože. Ovo je odlična polazna točka za daljnju analizu.

Adora

Izmjenično polarizirajuća

analiza lica koje detektira probleme u dubljim slojevima kože. Kada se eliminira reflektirajuća svjetlost s površine kože vidljivi su dublji slojevi koji se tada mogu analizirati s RBX software-om, koji je ujedno i sastavni dio Reveal® uređaja. Na taj način vidljive su sve crvene i smeđe zone na licu što se u analizi koristi za eliminaciju kapilara i lezija.

Smeđa snimka

otkriva ožiljke i lezije koje se nalaze u dubljim slojevima kože kao što su hiper pigmentacija, pjege, melazma dr.. Smeđe točke se pojavljuju kao posljedica povišenog melanina i uglavnom su povezane s oštećenjima od izlaganja suncu. Melanin se proizvodi u dubljim slojevima kože i stvara mjestimično mrlje što lice čine starijim.

Crvena snimka

predstavlja razna stanja kože koja pokazuju znakove upala kao štos u akne, rosacea ili kapilare. Crvenu boju daju krvne žile i hemoglobin koji se nalaze u dubini kože, a aparat i software ju prepoznaje. Upale i akne variraju obično u veličini, ali su uglavnom okruglog oblika i sitnije dok je rosacea uglavnom puno šira u obuhvatu, a kapilare tipično kratke i tanke povezane u mrežu.

3D prikaz

pomaže u analizi kako bi se definirale sve vidljive točke, bore, tekstura, raširene pore i linije te se pokazale u prirodnoj boji ili u sivoj skali i na taj način se izoliraju zone na kojima se posebno treba djelovati bilo aktivnim supstancama, tretmanima ili kombinacijom jednog i drugog da bi se postigli najbolji efekti za klijenta.