NAŠA FILOZOFIJA

Zaustaviti starenje je pitanje koje muči sve generacije nas i naših predaka već tisućljećima. Metode su razne i proizlaze iz raznih vremena. Farmakopejska mudrost naših predaka i njihova iskustva ugrađena su kozmetologiju današnjice.

Možemo se pohvaliti s potpuno novom granom nauke kozmetologijom koja proučava sastav, djelovanje, izradu, primjenu i uspješnost kozmetičkih preparata. To je nauka sačinjena od farmacije, medicine, biologije, kemije, fizike, povijesti i dr.

Bez obzira na sve to, nažalost, zaustaviti starenje nije moguće, ali ublažiti i usporiti svakako je. Danas znamo da je za to potreban potpuno personaliziran pristup licu, tijelu i životnim navikama zato u našoj Poliklinici govorimo o ANTI AGING MENAGEMENT-u. Kao bazu za to primjenjujemo dubinsku, digitalnu analizu kože lica te stanja ispod onoga što vidimo i uglavnom šminkom prekrivamo.

Adora

Zato je osnova poslovanja našeg laserskog centra Anti-age-ing menadžment, u koji su uključeni tretmani lica i tijela te preparati i protokoli kako profesionalni kod nas tako i oni koje nastavljate kod kuće. Mi ćemo vas naučiti kako i to potkrijepiti znanstvenim činjenicama.

Kako je vidljivo naše lice tako je za anti age-ing potrebno i zdravo i lijepo oblikovano tijelo.

Zdravo jer samo zdravi možemo biti i lijepi, ali lijepo oblikovano tijelo čini nas zadovoljnima i punim samopouzdanja koje nam je potrebno za suočavanje sa svakodnevnim izazovima koji nas okružuju. Zato su zdravlje i ljepota dva pilara anti age-ing menadžmenta i mi smo tu da vam pomognemo osjećati se zadovoljno i biti zdravi i lijepi.

Ne čekajte! Prijavite se za stručne konzultacije
Javite nam se s povjerenjem i dogovorite termin za konzultaciju s našim stručnjacima. Učinite važan korak za vaše zdravlje i ljepotu, mi vas očekujemo:* obavezna polja