Med Contour je najpoznatiji svjetski aparat za tretiranje kože lica i tijela i modeliranje tijela.  Kombinira djelovanje visoke ultrazvučne frekvencije integrirane u posebno patentirane glave te radio frekvenciju. Sve to zajedno  omogućava sigurno rukovanje i maksimalne rezultate koji su vidljivi već od prvog tretmana. Istraživanja su pokazala smanjenje do 2,5 cm u obujmu nakon prvog tretmana.

Uz to tretman je nadopunjen limfnom drenažom i vakumom kako bi rezultati bili brži i vidljiviji. Zahvaljujući ovoj posebno patentiranoj tehnologiji tretmani zahvaćaju puno dublje slojeve kože, masnog i vezivnog tkiva . kombinacija snažnog ultrazvuka, vakuma i masaže učinkovito redifinira, zateže i oblikuje tijelo smanjujući celulit. Protokol primjene je na kritične zone i pomaže tijelu da pojača cirkulaciju na njima. Odličan je tretman za post liposukciju ali i za pripremu tijela za estetske zahvate. Limfna drenaža koja se nastavlja na bazni tretman osigurava razgradnju svih produkata metabolizma i med contour tretmana i njihovu eliminaciju.

Sigurnost ovog tretmana potvrdila je američka agencija za hranu i lijekove FDA. Ovo je ujedno aparat koji 2011 i 2012 osvojio prestižnu nagradu kao najbolji ne invazivni aparat za tretiranje tijela od strane žirija na svjetskom medicinskom kongresu estetskih kirurga u Las Vegasu. Prema godišnjem izvještaju Udruženja američkih estetskih kirurga ovo je ujedno i najizvođeniji ne-kirurški tretman uklanjanja masnih stanica u Americi i to za godine:  2013., 2014. i 2015.

Ovim prestižnim tretmanima naša Poliklinika stavila se uz bok svjetskim estetskim poliklinikama koje svojim klijentima pružaju ove prestižne i uspješne medicinske tretmane koji osiguravaju odlične i trajne rezultate već od prvog tretmana. Odlični rezultati zabilježeni su na ženskim i muškim klijentima jednako zato se preporuča i za muškarce.

MedContour

Ne čekajte!

Prijavite se za stručne konzultacije

Javite nam se s povjerenjem i dogovorite termin za konzultaciju s našim stručnjacima.