Stimulacija i preporod

CACI tretmani

Svaka žena voli i želi izgledati dobro te maknuti sve nesavršenosti sa svojega lica i kože. Naša misija u Adori je da te dovedemo do tvog cilja ljepote. Nama ne trebaju estetski zahvati da bismo stvorili novi kolagen i preporodili tvoju kožu lica prekrasnim rezultatima.

Zato je tu CACI tretman koji daje prekrasne i vidljive rezultate odmah nakon prvog tretmana. Uz pravilnu njegu tvoja će koža doživjeti stimulaciju i stvoriti novi kolagen koji je najbitniji za mladolik izgled pun sjaja.

 

Preporodi i stimuliraj svoju kožu lica personaliziranim CACI DELUXE tretmanom koji s preko 20 godina medicinskog istraživanja u svojoj pozadini predstavlja jedan od najtraženijih tretmana u cijelom svijetu, a ujedno služi i kao prevencija u borbi protiv bora, opuštene kože lica i mišića.

 

Isprobaj stimulaciju mišića i kože lica neinvazivnim mikro strujama te povrati mladenački izgled uklanjanjem podočnjaka, rehidratacijom lica, rejuvenation tretmanom te nizom ostalih neinvazivnih poboljšanja.

C.A.C.I. tretman
C.A.C.I. tretman

Osim ublažavanja bora na čelu, ovaj tretman omogućuje ti i podizanje obrva, popravak i učvršćivanje podočnjaka te podizanje obraza i zatezanje vrata, dekoltea ili podbratka.

Tretman započinje peelingom za pripremu kože te završava hidratizirajućom ili umirujućom maskom ovisno o tipu CACI tretmana koji odabereš. Već nakon prvog tretmana vidljiva su poboljšanja u tonusu kože, a nakon tretmana tvoji mišići nastavljaju sa ’’vježbanjem’’ no bez vidljivih kontrakcija.

Ako želiš iskusiti trenutno osvježenje kože, predlažemo ti 1 – 2 tretmana u razmaku od nekoliko dana, a za dugotrajne rezultate u tretiranju opuštene kože i mišića, predlažemo 6 – 10 tretmana, i to 2-3 puta tjedno.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja