Stimulacija i preporod

CACI tretmani

I licu je potrebno vježbanje, podariti mu stimulaciju i na vrijeme krenuti s prevencijom protiv bora i opuštene kože. U Adori smo iznimno ponosni što očuvanje, ali i vraćanje tonusa možemo omogućiti najpoznatijim neinvazivnim tretmanom na svijetu.

CACI tretmani

CACI je prvi izbor velikih svjetskih zvijezda jer posebnom patentiranom tehnikom mikro struje ima sposobnost vraćanja tonusa, elastičnosti i svježine na preko 30 mišića lica i vrata.

Osim ublažavanja bora na čelu, ovaj tretman omogućuje i podizanje obrva, ublažavanje podočnjaka te podizanje obraza i zatezanje vrata, dekoltea ili podbratka. Već nakon prvog tretmana vidljiva su poboljšanja u tonusu kože, a nakon tretmana mišići nastavljaju s ’’vježbanjem’’, no bez vidljivih kontrakcija.

Koža nakon tretmana izgleda izuzetno svježe, bez iritacije i crvenila. CACI je izuzetno nježan pa je pogodan i za najosjetljiviju kožu.

CACI tretman
lice

CACI Deluxe tretman

U ponudi imamo više vrsta tretmana, a najizvođeniji je Deluxe tretman.

Sastoji od pripreme kože orbitalnom dermoabrazijom koja ima sposobnost uklanjanja nakupljenih mrtvih stanica. Nakon pripreme kože slijedi lifting mišića koji se izvodi po patentiranom CACI protokolu kako bi se obradili svi mišići lica i vrata. Završava Hydro maskom koja se sastoji od hijalurona, kolagena i ružine vodice koja daje predivan, nježan i osvježavajući osjećaj na koži. U kombinaciji s Hydro maskom koriste se i elektro štapići i LED terapija kako bi se poboljšala učinkovitost maske i apsorpcija aktivnih sastojaka.

Za trenutno osvježenje kože predlažemo 1 do 2 tretmana u razmaku od nekoliko dana. Za dugotrajne rezultate u tretiranju opuštene kože i mišića predlažemo 6 do 10 tretmana, 2-3 puta tjedno.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja