Anticelulitni program

Celulit je jedna od najneugodnijih pojava na koži. Nasreću, u Adora Beauty Centru možete pronaći različite vrste tretmana i masaža koji smanjuju celulit i omogućuju vam meku, glatku i sjajnu kožu!

Celulit je neravna koža koja se najčešće pojavljuje na bokovima i bedrima. U početku je vidljiva samo na pritisak, no s vremenom postaje sve vidljivija i koža na opip postaje manje glatka.
Razvija se prvenstveno zbog oticanja stanica masnog tkiva, ali često i zbog neravnoteže hormona, problema s cirkulacijom, prehrane ili nedovoljno kretanja.
Protiv celulita se borimo sa raznim vrstama masaže i posebnim tretmanima koje smo pripremili za vas u Adora Beauty Centru:

Anticelulitna masaža

Ova vrsta masaže je odlična za razgradnju masnih stanica, vraćanje tonusa, povećanje čvrstoće i elastičnosti kože i izlučivanje suvišne vode i štetnih tvari iz organizma. Preporučuje se redovita masaža za najbolje rezultate, sa kurom od 10 tretmana jednom do dva puta tjedno.
Za najbolje rezultate preporučuje se izbaciti ugljikohidrate i povećati unos vode.

Cupping masaža (vakuum)

Za detoksikaciju, smanjenje celulita i poboljšanje tonusa mišića.
Učinkovita je kod ublažavanja boli, stresa i depresije, kao i kod detoksikacije, a osim toga poboljšava i cirkulaciju.

Med Contour – kombinacija ultrazvuka i radiofrekvencije

Ultrazvuk topi celulit i masti, a radiofrekvencija zateže kožu.
Za najbolje rezultate preporučuje se napraviti 5 do 8 tretmana jednom tjedno, izbaciti ugljikohidrate, povećati unos vode i povećati rekreaciju.

Nesretnih priča o neuspješnoj borbi s masnim naslagama i celulitom je mnogo, no u ovoj varijanti ona ima sretan završetak uz Med Contour Multipower!

celulit

Kontaktirajte nas

* obavezna polja