Dermalni fileri za usne BeFiller

Jedan od najpopularnijih tretmana današnjice su dermalni hijaluronski fileri. BeFiller® fileri proizvođača MIROMED ističu se iznimno naprednom tehnologijom i ultračistom hijaluronskom kiselinom, proizvedenom patentiranim procesom biofermentacije, koji je diljem svijeta prepoznat kao „Top high quality“ po pitanju čistoće i kvalitete. Povećaj usne uz vrhunske BeFiller filere za definiciju i popunjavanje usana.

Za senzualne usne koje osvajaju!

BeFiller fileri kreirani su za vraćanje volumena kože, redefiniranje kontura te popunjavanje bora i dubljih linija na koži, a istodobno djeluju i na dubinsku hidrataciju.

Među najistaknutije kvalitete ovog filera spadaju izvrsna integracija u tkivo, kohezivnost proizvoda koja osigurava prirodnost rezultata te kombinacija hijaluronske kiseline veće i manje molekularne mase, zahvaljujući kojoj proizvod izvrsno prodire u kožu.

Tretman dermalnim filerima može potrajati do sat vremena, prije tretmana temeljito se uklanja sva šminka i nečistoće s područja koje tretiramo, zatim se nanosi anestetik te ubrizgava filer.

Efeket hijaluronskih filera je vidljiv ODMAH.

Period oporavka je kratak, nakon tretmana pacijent se brzo vraća svakodnevnim aktivnostima.

 

 

Kontaktirajte nas

* obavezna polja