Diodni laser Mantis

Svaku ženu muče problemi s neželjenim dlačicama, I svaka je pomislila bar jednom kako ih se želi riješiti zauvijek – zato mi imamo pravo rješenje. Adora Beauty Retreat nudi mogućnost bezbolnog I trajnog uklanjanja najnovijim modelom diodnog Lasera Mantis.

Odaberi jednu od depilacijskih zona i zaboravi na brigu oko dlačica.

U današnje vrijeme sve je dostupnije trajno lasersko uklanjanje dlaka, a naš ekskluzivan laser osigurava najbolje I trajne rezultate na potpuno bezbolan način. Priušti sebi tretman koji će olakšati tvoju svakodnevicu I maknuti te od mukotrpnog uklanjanja neželjenih dlačica raznim proizvodima.

Lasersko uklanjanje dlaka medicinski je postupak u kojem se diodnim laserom, koji stvara intenzivno pulsirajuću zraku, uklanjaju neželjene dlačice. Naš diodni laser Mantis funkcionira na tri valne duljine 760, 808, 1064, od kojih je zadnja valna duljina Yag lasera. To je duljina koja najdublje prodire u kožu, a time se smanjuje i broj potrebnih tretmana u toj zoni. Ovo je razlog zašto se ovi tretmani mogu koristiti i ljeti i kod tamnoputih osoba.

Mantis HR 808 diodni laser

Također, energija lasera koristi se u svrhu sprječavanja ponovnog rasta dlačica. Učinkovitost tretmana ovisi o boji i debljini dlačica, kao i dubini njihova korijena. Nakon odrađenih tretmana, povremeni tretmani održavanja dobro bi došli.

Spriječi muke vezane za brijanje I za što dugotrajniji osjećaj glatke kože prepusti se u sigurne ruke naših stručnjaka. Obećajemo da nećeš požaliti.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja