Black Friday

Darujemo vam 15% POPUSTA NA SVE BEAUTY TRETMANE
+ GRATIS BOOSTER za 24-satnu hidrataciju
Brinemo se o svim vašim potrebama

O nama

Adora je mjesto gdje se brinemo o vama i radimo ono što najbolje znamo.

Zakoračite u našu oazu ljepote i uz sve standardne kozmetičke usluge uvjerite se i u vrhunske rezultate neinvazivnih tretmana za njegu i oblikovanje lica i tijela: vraćanje i očuvanje mladolikosti, poboljšanje tonusa kože i elastičnosti te podrška vašem zdravlju i ljepoti.

Zdravlje i ljepota kod nas ne poznaju godine. Naša vrata su vam uvijek otvorena, a odabir načina na koji ćete si ugoditi i pobjeći od svakodnevnice je u potpunosti na vama. Na nama je da vam to omogućimo.

Kod nas se strogo poštuju propisanje mjere, nose se maska i viziri. U svakoj prostoriji bude isključivo jedna klijentica. Pazimo da su u čekaoni jedino sobe koje su naručene te se naše klijentice ne susreću. Svaka klijentica ima prostoriju samo za sebe koja se nakon svakog tretmana dezinficira.

Imamo moderne aparate za sterilizaciju a najviše bi željeli istaknuti UV lampe za ubijanje svih bakterija i virusa te HEPA filtere za filtriranje zraka.

Microneedling ili tretman mikroiglicama je nekirurška metoda za uklanjanje bora, ožiljaka i regeneraciju kože.

Ovim postupkom stvaramo mikro ubode na koži te na taj način potičemo prirodni proces obnavljanja kože, odnosno potičemo kožu da stvara kolagen koji doprinosi mladenačkom izgledu kože i održava njenu elastičnost i glatkoću.

Ovaj inovativni tretman pokazao se vrlo učinkovitim i sigurnim, a zbog vertikalnog uboda mikroiglica mogu se dosegnuti i teže dostupna mjesta kao što je područje oko očiju, usana i nosa.

* obavezna polja

Trattamenti

Anti-aging

Stimulacija i preporod

CACI tretman lica daje vidljive rezultate odmah nakon prvog tretmana. Uz pravilnu njegu, koža će doživjeti preporod, povratiti elastičnost i tonus te dobiti mladolik i svjež izgled pun sjaja.

Anti aging tretmani

Neinvazivni facelifting

Neinvazivni tretman zatezanja i podizanja kože lica, vrata i dekoltea visoko fokusiranim ultrazvukom pruža učinkovito iskustvo bez kirurške intervencije. RENEW LIFT HIFU revolucionaran je uređaj s kojim je, za svježe i pomlađeno lice, dovoljno susresti se jednom.

Med Visage

Obnova i zatezanje

MED VISAGE tretman potiče mehanizam obnove stanica te stimulira proizvodnju novog kolagena, poboljšavajući tako izgled, ton i svjetlinu kože lica. Njime ju zatežemo, pomlađujemo, podižemo očne kapke i uklanjamo bore.

Med Contour

Revolucionarno oblikovanje tijela

Rješenje briga oko oblikovanja tijela nije uvijek nužno vezano uz mučna vježbanja i odricanja. Posjetite nas i otkrijte bezbolno i efikasno iskustvo MED CONTOUR MULTIPOWER tretmana čije ćete pozitivno djelovanje vidjeti odmah.

icon-hair-removal

Trajno glatka koža

Svi želimo imati lijepu i glatku kožu, bez suvišnih dlačica. Adora Beauty Retreat nudi mogućnost bezbolnog i trajnog uklanjanja neželjenih dlačica najnovijim modelom diodnog LASERA MANTIS.

Plasmage

Plasmage

Nekirurška i neinvazivna korekcija očnih kapaka, nadusnih bora i staračkih pjega.

it_ITIT