Stimulacija i preporod

CACI tretmani

CACI AKCIJA 3 + 2 GRATIS

Caci je najpoznatiji neinvazivni tretman na svijetu i prvi izbor velikih svjetskih zvijezda jer posebnom patentiranom tehnikom mikro struje ima sposobnost vraćanja tonusa, elastičnosti i svježine na preko 30 mišića lica i vrata.

Iskoristite akciju!

CACI tretmani

CACI, osim ublažavanja bora na čelu, omogućuje i podizanje obrva, ublažavanje podočnjaka te podizanje obraza i zatezanje vrata, dekoltea ili podbratka. Već nakon prvog tretmana vidljiva su poboljšanja u tonusu kože, a nakon tretmana mišići nastavljaju s ’’vježbanjem’’, no bez vidljivih kontrakcija.

Koža nakon tretmana izgleda izuzetno svježe, bez iritacije i crvenila. CACI je izuzetno nježan pa je pogodan i za najosjetljiviju kožu.

U ponudi imamo više vrsta CACI tretmana.

CACI Deluxe

Najizvođeniji CACI tretman je Deluxe tretman.

Sastoji od pripreme kože orbitalnom dermoabrazijom koja ima sposobnost uklanjanja nakupljenih mrtvih stanica.

Nakon pripreme kože slijedi lifting mišića koji se izvodi po patentiranom CACI protokolu kako bi se obradili svi mišići lica i vrata.

Završava Hydro maskom koja se sastoji od hijalurona, kolagena i ružine vodice koja daje predivan, nježan i osvježavajući osjećaj na koži. U kombinaciji s Hydro maskom koriste se i elektro štapići i LED terapija kako bi se poboljšala učinkovitost maske i apsorpcija aktivnih sastojaka.

CACI Jowl Lift

Tretman za zatezanje vrata i smanjenje podbratka.

Tretman završava hidratantnom maskom.

CACI tretman

CACI Signature

Nakon pripreme kože slijedi lifting mišića koji se izvodi po patentiranom CACI protokolu kako bi se obradili svi mišići lica i vrata.
Tretman završava hidratantnom maskom.

CACI tretman

CACI Eye Revive

Tretman protiv podočnjaka, podbuhlost i protiv mimičkih bora oko očiju.

Radi se sa “rolerima” u koje se ubrzgava serum sa peptidima i nježnim pokretima se masira to osjetljivo područje.

Za kraj ide završna maska sa ekstraktom zelenog čaja i krastavca za trenutno osvježenje i blistav pogled.

Za trenutno osvježenje kože predlažemo 1 do 2 tretmana u razmaku od nekoliko dana. Za dugotrajne rezultate u tretiranju opuštene kože i mišića predlažemo 6 do 10 tretmana, 2-3 puta tjedno.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja

it_ITIT