Kolagen niti

Lice je najizloženiji dio tijela i prvo što se na osobi primjećuje. Njegovano lice zrači posebno, stoga tretmani za njegu lica trebaju biti dio Vaše rutine. Problemi s kožom lica i znakovi starenja veoma su vidljivi na licu i mogu izazvati značajnu neugodnost i utjecati na samopouzdanje.

Tretman DS V-Line kolagenskim nitima naočigled popunjava bore što rezultira pomlađivanjem, smanjenju bora i boljim tonusom kože.

Rezultati su odmah vidljivi!

Što su kolagen i elastin?

Kolagen čini više od 70% svih proteina prisutnih u našoj koži. Isto tako sastavni je dio cijelog tijela, vezivnog tkiva i zglobova. Elastin pak ima udio od samo 5-10 % u našoj koži no zaslužan je za elastičnost i zategnutost kože. Pojava bora rezultat je nedostatka ili smanjenog lučenja kolagena i elastina. Proizvodnja kolagena se usporava već u kasnijim dvadesetim godinama. Tretmani kolagen nitima direktna je i personalizirana pomoć kolagenu i elastinu za popunjavanje bora i poboljšanje elastičnosti i zategnutosti kože.

Tretman je namijenjen za smanjenje svih bora na licu i vratu uključujući i horizontalne bore na čelu, sitne bore oko očiju, nazolabijalne bore te horizontalne bore na vratu i dekolteu.

Tretmani su potpuno ne invazivni, bezbolni i ugodni te nemaju popratne efekte što znači da se osoba odmah može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Već od prvog tretmana nastaje WOW efekt i naočigled se popunjavaju bore, a za dugotrajniji učinak preporuča se 3 tretmana u dva tjedan.

Niti se ugrađuju u naš prirodni kolagen i rezultati su progresivni te se poboljšavaju u narednih mjesec dana. Ovi rezultati traju i do 8 mjeseci ovisno o metabolizmu kože i održavanju . Održavanje rezultata najbolje se provodi sa jednim ponovljenim  tretmanom u svaka tri mjeseca.

 

APLICIRANJE KOLAGENSKIH NITI

Nakon pripreme lica, nanosi se aktivator (serum) u samu boru u koju ćemo aplicirati kolagensku nit. Kada su aplicirane u boru, niti se vežu za prirodni kolagen u dubini i potiču ga na njegovu ponovu obnovu.

Niti se naočigled apsorbiraju u boru i time kolagen prodire skroz do dermisa i ugrađuje se u prirodna kolagenska vlakna, popunjavajući njihovu strukturu i poboljšavajući tonus cijelog okolnog tkiva. Na taj način bore postaju pliće, nestaju i fine linije te se cijelom licu vraća svježina, elastičnost i mladenački izgled.

REZULTAT – POMLAĐENO LICE KOJE IZGLEDA SVJEŽE I PRIRODNO!

Promjene na koži lica se momentalno vide. Duboke bore su ublažene, fine linije i manje bore izbrisane te je cijelo lice dobilo elastičnost, svježinu te mladenački efekt.

Tretman je u potpunosti bezbolan i ugodan sa odmah vidljivim WOW rezultatima.  Nakon tretmana na licu nema crvenila i iritacija.

 

PRIPREMA LICA PRIJE APLICIRANJA KOLAGENSKIH NITI

Prije tretmana kožu lica i vrata je bitno temeljito očistiti i pripremiti kako bi tretman bio maksimalno učinkovit. 

Prvo je potrebno detaljno očistiti lice i ukloniti šminku, nakon toga pilingom odstranjujemo površinske stanice kako bi se omogućila bolje upijenje kolagenskih niti.

Prije samog apliciranja kolagenskih niti kožu lica treba dobro zagrijati, pri ćemu koristimo Med Visage – kombinaciju ultrazvuka i radiofrekvencije kako bi svojim termalnim učinkom potaknuo mehanizam obnove stanica.

* obavezna polja