Masaža

Masaža je tretman za opuštanje tijela i uklanjanje napetosti i bolova u mišićima. Osim toga poboljšava san.

U Adora Beauty Centru nudimo vam nekoliko vrsta masaža. Izaberite onu koja odgovara vama, opustite se i otkrijte novi način uživanja.

Masaža

Postoje mnogo vrsta masaža a one koje vam Adora Beauty Centar nudi su klasična, sportska, cupping, anticelulitna i relax.

Masaža je najstariji oblik liječenja, a izvodi se ručno ili pomoću aparata. Preko kože djeluje na mišićni, živčani i limfni sustav.

Klasična 

Ovaj tretman relaksira i opušta cijelo tijelo, potiče opuštanje od stresa i napetosti, smanjuje bol u mišićima i pospješuje cirkulaciju. Savršen tretman za uživanje.

Sportska 

Posebna tehnika koja se primjenjuje u svrhu prevencije i liječenja ozljeda. Redoviti tretman održava pokretljivost, opušta napete mišiće i pruža dodatnu fleksibilnost.

Maderoterapija

Maderoterapija je posebna vrsta anticelulitne masaže koja se izvodi posebno dizajniranim drvenim valjcima.
Osnova ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne drenaže koja je osnovni korak u borbi protiv tvrdokornog celulita na nogama i bedrima.

Anticelulitna 

Odličan tretman za razgradnju masnih stanica, vraćanje tonusa, povećanje čvrstoće i elastičnosti kože. Također izlučuje suvišne vode i štetne tvari iz organizma. Preporuča se redoviti tretman za najbolje rezultate, sa kurom od 10 tretmana jednom do dva puta tjedno.
Za najbolje rezultate preporuča se izbaciti ugljikohidrate i povećati unos vode.

Cupping masaža (vakum)

Savršen tretman za detoksikaciju, poboljšanje tonusa mišića, a najbolje od svega smanjuje celulit.
Aktivira kožu i limfni sustav te poboljšava cirkulaciju.

Piling tijela i relax masaža

Tretman za uklanjanje mrtvih stanica s površinskog sloja kože cijelog tijela.
Tijekom tretmana izlučuju se toksini, a nakon pilinga slijedi opuštajući relax tretman.

Kraniosakralni tretman

Osteopatska tehnika koja laganim pritiskom i pokretima rukama terapeuta na kosti lubanje, lica i kralježnice, djeluje na lokomotorni i kardiovaskularni sustav, disanje, izlučivanje hormona, ritam sna i budnosti, čime utječe na poboljšanje općeg psiho-fizičkog zdravlja. Terapija može djelovati na različite disfunkcije, a najbolji rezultati su vidljivi kod bolova u vratnoj i lumbalnoj kralježnici, teškoća u motoričkim i neurološkim funkcijama, migrena, stresa i nesanice.

Osteopatski tretman

Harmonizacija zglobova lokomotornog sustava i kralježnice opuštanjem mekih tkiva (mišića i tetiva), čime se poboljšava pokretljivost i elastičnost mekih tkiva koji uzrokuju poteškoće i promjene u lokomotornom sustavu. Najbolji rezultati su vidljivi kod bolova u ramenu, vratnoj kralježnici, koljenu, skočnom zglobu i stopalu te u tretiranju artroze.

Integrativni manualni tretman

Metoda izvođenja manualne masaže koja integrira različite manualne tehnike čime utječe na poboljšanje općeg psiho-fizičkog zdravlja te povećava samosvijest i percepciju vlastitog tijela. Uzimajući u obzir posebnosti svake osobe, pojedincu se pristupa na individualan način, čime je svaki tretman jedinstven, u odnosu na osobne potrebe pojedinca.

Opuštanje tehnikama disanja

U sklopu pružanja manualnih tretmana pojedinca se osvještava i educira o kompletnom disanju koje može primijeniti i u svakodnevnom životu u funkciji poboljšanja vlastitog zdravlja.

Gallery 1
a
IMG_0353

Kontaktirajte nas

* obavezna polja