Revolucionarno oblikovanje tijela

Med Contour Multipower

Što ako rješenje svih tvojih briga vezanih uz oblikovanje tijela nije mukotrpan i često bolan proces, već efikasno, brzo i bezbolno iskustvo čije ćeš pozitivno djelovanje odmah vidjeti?

Prvi u nizu takvih tretmana je Med Contour Multipower. Tražiš li saveznika i pomoć u preoblikovanju svoga tijela, ovaj uređaj je stvoren za tebe. Nesretnu priču o neuspješnoj borbi s masnim naslagama i celulitom sigurno si mnogo puta čula, no u našoj varijanti ona ima sretan završetak!

Med Contour Multipower je revolucionaran uređaj najnovije generacije koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela: uklanjanja celulita, zatezanja kože i face liftinga.

Tretman preporučujemo i ženama i muškarcima nezadovoljnim nakupinama masnih naslaga, celulitom ili općenito izgledom vlastite kože.

Med Contour
Med Contour Multipower

Uređaj uspješno razgrađuje masno tkivo – opuštena koža postaje stvar prošlosti, a uglađena i meka koža tvoja budućnost. Zone tretiranja dostupne za preoblikovanje MedContour Multipower-om su trbuh i bokovi, ruke, noge i bedra, a očigledna poboljšanja i rezultate koje tretman donosi možeš vidjeti nakon svakog tretmana.

Tretman je najbolje napraviti svakih 7 – 10 dana, a preporučujemo minimalno 5 tretmana za idealne rezultate. Trajanje tretmana ovisi o području koje želiš oblikovati, a za najveće zone je obično do 90 minuta.

Adora

Posjeti nas u Adori i uvjeri se zašto je MedContour Multipower najizvođeniji nekirurški tretman u svijetu.
Njegovi rezultati zauvijek će te pratiti.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja