Obnova i zatezanje

Med Visage

Zaustavite znakove starenja neinvazivnim liftingom
lica, vrata i dekoltea

Med Visage

Med Visage je tretman koji dokazano stimulira stanične mehanizme odgovorne za obnovu i regeneraciju tkiva, trenutno popravlja teksturu, tonus i elastičnost kože. No njegova najveća moć je u stvaranju novog kolagena koji pomaže koži da što duže zadrži mladoliki izgled.

Tretman kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju te upravo svojim termalnim učinkom potiče mehanizam obnove stanica. Djeluje na kolagen i elastin, poboljšavajući tako izgled, ton i svjetlinu kože lica. Povećana temperatura stimulira i prokrvljenost područja čime se dovodi više kisika i hranjivih tvari za oporavak. Prednost pojačanog krvotoka jest i pojačani limfni protok, što pomaže u otklanjaju toksina i štetnih tvari.

Izravan učinak topline koja se osjeti prilikom tretmana je poticanje kontrakcije dermalnog kolagena što uzrokuje zatezanje kože.

S Med Visage tretmanom zatežemo i pomlađujemo kožu lica, vrata i dekoltea, uklanjamo bore na licu i vratu, stimuliramo proizvodnju novog kolagena, zatežemo podbradak i podižemo očne kapke.

Prije svakog tretmana kožu dobro očistimo kako bismo uklonili odumrle stanice kože, a zatim slijedi topla masaža na svakoj zoni lica i vrata. Osjeća se lagano dubinsko zagrijavanje koje može potrajati i do nekoliko sati kao posljedica stimulacije koja se nastavlja čak i nakon samog tretmana. Koža je obnovljena, mladolikog izgleda i odmah se možete vratiti svojim svakodnevnim obvezama i aktivnostima. Također, nakon tretmana moguće je odmah nanijeti šminku iako vam ona neće biti potrebna.

Jedan tretman traje od 60 do 90 minuta, u potpunosti je neinvazivan i neposredno nakon postupka daje početne rezultate, a za one najbolje preporučujemo 5 tretmana u razmaku od 7-10 dana. Djelovanje ultrazvuka i radiofrekvencije potiče rast novog kolagena i s vremenom stvara prirodan učinak popunjavanja i toniranja kože. Za potpuni učinak podizanja potrebno je čekati 2 do 3 mjeseca koliko je potrebno istrošenom kolagenu da se pomladi i zamjeni novim i jačim.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja