Muški kutak

Adora Beauty centar pomaže muškarcima da izgledaju i osjećaju se dobro u svojoj koži. Naše kozmetičarke i stručne maserke pružaju personalizirane usluge za lice, tijelo, ruke i noge uz pomoć prestižne opreme i u ugodnom okruženju. Adora muški kutak kreiran je za aktivne muškarce, poslovne ljude i gradske dečke koji žele izgledati i osjećati se odlično.

Uvriježeno je mišljenje kako muškarcima nije potrebna njega lica i tijela, te im tako nije potreban niti kozmetičar ili kozmetičke linije za samostalnu njegu.

No, noviji globalni trendovi razbili su ovu predrasudu pa čak i u tradicionalnijim patrijarhalnim sredinama.

Moderni muškarci posjećuju kozmetičke salone i podvrgavaju se tretmanima jer i oni žele izgledati dobro i zadržati svoj mladoliki izgled što je to duže moguće.

Vrlo aktivni život i manjak sna, brijanje, stres samo su dio razloga zašto muškarci traže kozmetičke njege, no ženska i muška koža lica različite su. Muška koža je grublja, ali ne manje osjetljiva.

Fibroblasti kod muškaraca proizvode brže kolagen nego kod žena, no muško  lice stari drugačije i zahtjeva drugačije preparate i procedure od ženskoga.

Zato se tretmani muške ljepote posebno naglašavaju jer su kreirani za drugačiji tip kože i drugačiji tip klijenata.

fKI-lDmw
Dizajn bez naslova - 2022-05-03T114258.997

Nudimo sljedeće tretmane za muškarce:

Specifične tretmane lica: Anti age, Hydrafacial, UZ špatula, Micro dermo abrazija, podizanje podbratka, tretmani podočnjaka, tretmani kože s problemima i dr.

Tretmane tijela: mršavljenje, limfna drenaža, body wrapping, razne vrste masaža

Depilacija: s voskom, šećernom pastom ili trajna Epilacija diodnim laserom

Manikura i pedikura, te posebni tretmani ruku (rejuvenation, parafinske kupke, hidratizacija)

Korekcija i oblikovanje obrva

Ukažite nam svoje povjerenje i nećete biti razočarani ! Rezervirajte svoj termin za besplatnu analizu lica i/ili tijela već danas.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja