Neinvazivni facelifting

Renew lift

Dozvoli nam da ti pomognemo probuditi novu privlačnost i svježinu – u Adora Retreat-u podari svojoj koži blistavi sjaj kakav ona i zaslužuje!

U današnje vrijeme, užurbani način života i stresna svakodnevica ostavljaju tragove na tvojoj koži. Bez obzira koliko mlado se osjećali koža odaje naše godine. Zbog tih silnih promjena ne osjećamo se ugodno; koža koja „stari“ podsjeća nas na prolaznost.

Dozvoli nam da ti pomognemo probuditi novu privlačnost i svježinu – u Adora Retrat-u podari svojoj koži blistavi sjaj kakav ona i zaslužuje!

Imajući to na umu, poseban naglasak stavljamo na tretman aparatom Renew Lift HIFU. Riječ je o tretmanu koji je uzdrmao svijet estetike i pomaknuo granice estetske medicine, bez “odlaska pod nož”.

Renew Lift
Renew Lift

Radi se o neinvazivnom anti-aging tretmanu zatezanja i podizanja kože lica, vrata i dekoltea visoko fokusiranim ultrazvukom. Prvi rezultati vidljivi su odmah nakon prvog tretmana, potpuni do najkasnije 3 mjeseca iza, a dovoljan ti je svega jedan tretman u nekoliko godina za održavanje odličnih i dugotrajnih rezultata koje donosi. Tretman je namijenjen svima starijima od 30 godina koji se žele osjećati mlađe, a uočili su tragove prvih bora ili gubitak tonusa kože.

Učini prvi korak zatezanju, učvršćivanju i podizanju kože lica s dugotrajnim rezultatima.

Rezultati dobiveni Renew Lift-om slični su kao i kod kirurških zahvata, no bez dugotrajnog oporavka koje isti zahtijevaju. Fokusiranim ultrazvukom visokog intenziteta dolazimo do zagrijavanja tkiva koje nam je bitno za stvaranje kolagena. Također, potičemo regeneraciju kože i mišića lica.

Kontaktirajte nas

* obavezna polja